Yhdistys

ELSAn toiminta on jaettu kolmeen pääalueseen (Academic Activities, Seminars&Conferences ja Student Trainee Exchange Programme). Tämä ei välttämättä vielä kerro mistä ELSAssa on todellisuudessa kyse, joten tässä ytimekäs vastaus kysymykseen. ELSA tarjoaa oikeustieteen opiskelijoille ja nuorille lakimiehille mahdollisuuden kasvattaa kansainvälistä ymmärrystä ja yhteistyötaitoja, sekä kehittää omaa ammatti- ja organisointiosaamista. Lukuisat kiinnostavat akateemiset tapahtumat syventävät oikeusjärjestelmän tuntemusta.
ELSA järjestää seuraavia tapahtumia:

• Seminaarit, konferenssit, Law schoolit
  • Oikeustapauskilpailut
  • Lawyers @ work -events, paneelikeskustelut
  • Study Visits, Institutional Study Visits
  • Essee-kilpailut ja oikeudelliset tutkimusryhmät
  • Delegaatio-vierailut kansainvälisissä instituutioissa
  • Työharjoittelut ulkomailla

Lisää tietoa ELSAn toiminnasta löytyy eri osa-alueiden alta, sekä ELSA Turun tapahtumakalenterista, johon on koottu kaikki tärkeimmät tapahtumat.

Tervetuloa ELSAn toimistolle maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-14 kahvittelemaan ja jutustelemaan!