Kartta latautuu...

Pvm/Aika
20/10/2018 - 24/10/2018
-

Paikka
Ateena


Tuliko syksy liian nopeasti? Ikävöitkö terassikelejä ja aurinkoa, kun taivas täyttyy sadepilvistä?

Nyt on aika suunnata jälleen kohti lämpimämpiä kelejä, sillä ELSA Turku järjestää syksyn ulkomaanmatkansa Ateenaan 20.–24.10. Kreikan pääkaupungin historiallista merkitystä länsimaalaiseen kulttuuriin ja politiikkaan on vaikea kiistää. Tällä välimeren valtiolla on tarjottavanaan niin historiaa, kulttuuria kuin myös maittavaa ruokaa.

Haluatko tallustella Platonin, Sokrateen ja Aristoteleen jalanjälkiä Ateenan kaduilla, kiivetä Akropoliksen kukkulalle tai ottaa selfien Zeuksen kanssa? Matkan aikana tutustumme niin perinteisiin turistinähtävyyksiin kuin akateemisiin kohteisiinkin – unohtamatta tietenkään perinteistä kreikkalaista illanviettoa ja suussa sulavaa kreikkalaista ruokaa.

Tälle unohtumattomalle matkalle mahtuu mukaan 18 henkilöä ja hintaa tällä viiden päivän reissulla on 315€ (sis. lennot, majoitus ja järjestetty ohjelma). Ilmoittautuminen matkalle alkaa Lyytissä tiistaina 25.9 klo 12:00 (https://www.lyyti.in/IV_Ateena). Huomaathan, että osallistuaksesi tälle matkalle sinun tulee olla ELSA Turun jäsen.

Lisätietoa matkasta saat opintomatkavastaavilta Emilia Sakolta ja Kenzi Kärkkäiseltä (seminarsconferences.turku@fi.elsa.org). Nähdään viimeistään lentokentällä!

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/296220074531060/