Kartta latautuu...

Pvm/Aika
04/09/2018
7:00 pm - 10:00 pm

Paikka
Tivoli


Syksy ja sen myötä uudet fuksit saapuvat kampukselle ja on taas ELSA Turun perinteisten Fuksicocktaileiden aika! Luvassa on lyhyt esittely siitä, mitä kaikkea European Law Students’ Association pitääkään sisällään sekä hallituksen esittäytyminen. Lisäksi illan ohjelmassa on tiedossa paitsi cocktail-henkistä syötävää ja kurkun kostuketta, myös uusiin opiskelijatovereihin tutustumista ja verkostoitumista muun muassa juomapelien parissa.

Halusitpa sitten tutustua järjestömme toimintaan, tavata uusia ihmisiä tai vaikka vain nauttia kuohuvasta hyvässä seurassa, olet lämpimästi tervetullut viettämään iltaa kanssamme lääkiksen biletilaan Tivoliin tiistaina 4.9. kello 19 alkaen!

Cocktaileiden jälkeen on hyvä jatkaa iltaa poikkitieteellisiin Finding Fuksi -bileisiin Forteen kello 22 alkaen. Luvassa on upea ilta täynnä uusia tuttavuuksia ja hauskaa ohjelmaa, joten kotiin ei kannata jäädä.

Huom! Varaathan mukaasi käteistä haalarimerkkien (ja jäsenyyden) ostamista varten. Janoisimpien kannattaa myös varata omat juomat mukaan.

MITÄ: Fuksicocktailit
MISSÄ: Tivoli, Uudenmaankatu 16
MILLOIN: Ti 4.9. kello 19, saavuthan ajoissa paikalle 🙂
DC: Smart Casual
MITÄ MAKSAA: Ilmainen, jatkobileet Fortessa. Liput ennakkoon 3€, Fortesta 4€
MIKSI: Olet raivannut tiesi parhaaseen mahdolliseen opiskelupaikkaan, nyt on aika juhlia!

Facebook-tapahtuma osoitteessa: https://www.facebook.com/events/290695724857401/