Direktorihaku

Kaipaatko opintojen ohelle mielekästä tekemistä mahtavassa porukassa? Kyllästyttääkö luentosalit? Haluaisitko kehittää vuorovaikutustaitoja sekä muuta työelämän osaamista yhä paremmaksi? ELSA Turku etsii nyt vuodelle 2018 innostuneita ihmisiä mitä erilaisimpiin tehtäviin. Tule mukaan ensi vuoden upeaan tiimiin!

Direktorit ovat ELSA Turun hallituksen alaisena työskenteleviä toimihenkilöitä, jotka toimivat joko projektiluonteisesti tai hallituksen jäsenten lailla. Tulevalle vuodelle on tarjolla useita erilaisia direktoripaikkoja, jotka tarjoavat paljon mahdollisuuksia järjestötoimintaan ilman hallitusvastuuta. Alla esiteltävien tehtäväkuvausten lisäksi kaikki direktorit osallistuvat ELSA Turun hallituksen kokouksiin ja Contact & Career -messujen järjestämiseen sekä mahdollisuuksiensa mukaan myös muihin hallituksen yhteistyöprojekteihin. Valitse siis alla esiteltävistä tehtävistä sinulle mieluisin ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen hallitus@elsa-turku.fi 26.11. mennessä.

Hakemuksessa sinun tulee kertoa itsestäsi, mihin tehtävään haet ja miksi juuri sinut tulisi valita. Direktorivalinnat tekee ELSA Turun hallitus hakemusten perusteella. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä jokaiseen hakijaan.

Haemme seuraavia direktoreita vuodelle 2018:

2 CONTACT & CAREER –VASTAAVAA

Contact & Career -rekrytointimessut ovat vuosittain järjestettävä poikkitieteellinen opiskelija- ja työelämätapahtuma, joka tarjoaa niin opiskelijoille kuin yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua ja luoda kontakteja. Tapahtumaan osallistuu vuosittain kymmeniä mielenkiintoisia yrityksiä ja messuvastaavana pääset luomaan kullanarvoisia suhteita yrityksiin jo opiskeluaikanasi. Yritysesittelyjen lisäksi messuilla kuullaan useita julkisen sektorin ja yritysmaailman puhujia. Opiskelijoilla on myös tilaisuus saada asiantuntijapalautetta ansioluettelostaan CV-klinikalla sekä ottaa itsestään CV-kuva. Messuvastaavan tehtävä on myös mainio mahdollisuus kehittää projektinjohtajan taitoja, sillä tukena järjestelyissä toimii huikea Organizing Commitee (OC). Jos siis haluat luoda mahtavia yrityselämän kontakteja ja sinulla on intoa toteuttaa vuoden 2019 tammikuun rekrytointitapahtuma entistä huikeampana, hae ELSAn C&C-vastaavaksi. Voit hakea tehtävään yksin tai yhdessä kaverin kanssa! Lisätietoa antavat tammikuun 2018 messujen C&C-vastaavat Laura Jokinen, lamajo@utu.fi ja Julia Kaalikoski, jamkaa@utu.fi.

DIRECTOR FOR MARKETING & ICT

Markkinointivastaava vastaa tiedottamisesta koko ELSA Turun jäsenistölle. Markkinointidirektori puolestaan on hänen ja koko muun hallituksen apuna markkinoinnin teknisiin puoliin liittyvissä asioissa. Hän saa vastattavakseen ELSA Turun nettisivut, blogin ja kuvagallerian. Markkinointidirektorilta odotamme siis motivaatiota tehtävään ja jonkinlaista kokemusta nettisivujen ylläpidosta sekä innostusta kehittää ELSA Turun markkinointia yhä paremmaksi. Toki saat kattavan perehdytyksen edellisen hallituksen toimijoilta. Myös uudet markkinointi-ideat ovat todella lämpimästi tervetulleita! Lisätietoja voi kysyä vuoden 2017 hallituksen markkinointivastaavalta Lasse Lipsaselta, marketing@elsa-turku.fi.

DIRECTOR FOR ACADEMIC ACTIVITIES & INTERNATIONAL STUDENTS

AA-direktorina avustat hallituksen AA-vastaavaa tapahtumien järjestämisessä. AA-vastaavan toimenkuvaan kuuluu kaikenlaisten tapahtumien suunnittelu ja toteutus, muun muassa sitsit, bileet ja Lawyers@Work -excursiot. Lisäksi AA-vastaava huolehtii vaihto-oppilaille suunnatuista tapahtumista sekä heille lähtevistä infomaileista, usein yhteistyössä Lexin vaihtarivastaavan kanssa. AA-direktorina voit myös halutessasi suunnitella uudenlaisia tapahtumamuotoja. Tänä vuonna olisi tarkoitus lähteä järjestämään uutta hieman suurempaa projektia kuten neuvottelu- tai oikeustapauskilpailua. AA-direktorina sinulla on mahdollisuus saada uusia oikkarikavereita niin kansalliselta kuin kansainväliseltäkin tasolta sekä hyvää kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Tarvitset innokkaan ja avoimen asenteen sekä hyvää organisointikykyä. Jos olet lisäksi aikaansaava ja kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä, tämä on juuri sinulle luotu pesti! Mitään aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Lisätietoja toimesta antaa vuoden 2017 hallituksen AA-vastaava Bella Laiho, vpaa@elsa-turku.fi.

2 YRITYSSUHDEVASTAAVAA (2 Directors for External Relations)

Yhdistyksemme ei ole ikiliikkuja ja siksi tarvitsemmekin yhteistyökumppaneita. Jos haluat saada jo opiskeluaikana kontakteja yritysmaailmaan ja hioa myyntitaitojasi, on tehtävä kuin luotu sinulle. Direktorin tehtävänä on pääasiallisesti avustaa puheenjohtajaa yhteistyökumppaneiden kanssa neuvottelemisessa ja uusien yhteistyömahdollisuuksien kartoittamisessa. Tehtävä on itsenäinen ja vaatii oma-aloitteisuutta. Tehtävänkuvaan kuuluu myös ELSA News -lehden mainosmyynnistä vastaaminen sekä mahdollisten apurahojen hakeminen. Hyvät yhteistyökyvyt puheenjohtajan ja taloudenhoitajan kanssa ovat toivottavia. Myös ideat uusista yhteistyömuodoista ovat aina tervetulleita. Yrityssuhdevastaavat ovat lisäksi mukana Contact & Career -messujen järjestämisessä. Lisätietoa antaa vuoden 2017 puheenjohtaja Jussi Väätäinen, president@elsa-turku.fi ja vuoden 2017 yrityssuhdevastaava Sari Lempinen sahale@utu.fi

DIRECTOR FOR S&C

S&C-direktorin tehtävänä on toimia hallituksen Seminars & Conferences -vastaavien apuna erilaisten tapahtumien järjestämisessä. Näihin lukeutuvat Turussa järjestettävät seminaarit ja ulkomaille suuntautuva opintomatkat, jotka järjestetään yleensä yhteistyössä toisen ulkomaisen ELSAn paikallisryhmän kanssa. S&C-direktorina saat loistavan mahdollisuuden luoda kansainvälisiä kontakteja, kokea ulkomaalaista oikkarikulttuuria aitiopaikalta sekä kartuttaa kullanarvoista kokemusta hieman isompien tapahtumien järjestämisestä. Jos siis olet idearikas, rakastat matkustamista ja kotimaasi parhaiden puolien esittelyä, hoidat projektisi huolella ja olet kiinnostunut kaiken tämän lisäksi osallistumaan myös muun akateemisen ohjelman suunnitteluun, saatat olla etsimämme henkilö! Lisätietoja antaa vuoden 2017 hallituksen S&C-vastaavat Kamilla Sjöblom ja Sini Lilja, vpsc@elsa-turku.fi.

DIRECTOR FOR ELSA NEWS

Tehtävänä on toimia yhdistyksen jäsenlehden, ELSA Newsin, päätoimittajana. Lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa, kaksi kertaa keväisin ja syksyisin sekä niiden lisäksi uusille opiskelijoille suunnattu julkaisu. Toimenkuvaan kuuluu myös Contact & Career -messulehden päätoimittaminen. Päätoimittajan tehtävä on vastuullinen ja monipuolinen. Päätoimittaja kirjoittaa itse, delegoi vastuuta ja taittaa lehden julkaisukuntoon. Lisäksi päätoimittaja huolehtii lehden painatuksesta, julisteista sekä jakelusta yliopistolle ja yhteistyötahoille. Innostus, motivaatio ja kirjoittamisesta pitäminen ovat päätoimittajan tärkeimmät ominaisuudet. Jos olet innokas kynäniekka etkä pelkää haasteita ja vastuuta, voi ELSA Newsin päätoimittajana toimiminen olla se oikea tehtävä sinulle. Mikäli tehtävä kiinnostaa, ota yhteyttä nykyiseen päätoimittajaan Venla Ristolaan, venla.h.ristola@utu.fi.

ELSA NEWS & TOIMITUSAVUSTAJA

Lisäksi haemme nyt toimitusavustajaa ELSA Newsiin. Toimitusavustaja auttaa päätoimittajaa lehden suunnittelussa, taittamisessa ja jakelussa. Tehtävässä saat vastuuta ja pääset kehittämään taitojasi. Aikaisempaa kokemusta lehden toimittamisesta ei tarvita, vaan aito innostus ja halu oppia riittävät! Oletko idearikas ja haluat olla mukana kehittämässä ELSA Newsista modernimpaa ja laadukkaampaa lehteä? Lisätietoja tehtävästä antavat päätoimittaja Venla Ristola venla.h.ristola@utu.fi ja toimitusavustaja Johanna Kuusisto johanna.m.kuusisto@utu.fi.

DIRECTOR FOR STEP

STEP eli Student Trainee Exchange Programme on ELSAn tarjoama, kansainvälisiä työharjoittelupaikkoja välittävä ohjelma, jonka kautta oikeustieteen opiskelijoilla ja nuorilla juristeilla on mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta ulkomailla. Turussa direktori auttaa hallituksen STEP–vastaavaa hänen tehtävissään, joihin kuuluvat esimerkiksi harjoittelupaikkojen markkinointi ELSA Turun jäsenistölle, Turkuun saapuvan harjoittelijan kotouttamisessa avustaminen sekä uusien työharjoittelupaikkojen hankkiminen Turun alueelta. Jos inspiroidut kansainvälisyydestä, olet helposti lähestyttävä ja haluaisit jo opiskeluaikana hioa arvokkaita kontakteja eri yrityksiin, on tämä direktorin pesti juuri sinua varten! Lisätietoja hallituksen 2017 STEP–vastaavalta Susanna Hakalalta, vpstep@elsa-turku.fi.

Olitpa sitten yhdistyksessä uusi kasvo tai konkari järjestöaktiivi, lähetä hakemuksesi meille – direktoriksi voi pyrkiä kuka tahansa ELSAn jäsen vuosikurssiin katsomatta! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen hallitus@elsa-turku.fi. Hakuaika päättyy 26.11. sunnuntaina